Αξονική Τομογραφία Μυοσκελετικού Συστήματος | Τιμή 59€
X
Logo
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Αξονική Τομογραφία Μυοσκελετικού Συστήματος

Με την αξονική μυοσκελετικού συστήματος συλλέγουμε πληροφορίες όσον αφορά τους ώμους, τα ισχία, τα γόνατα, τους καρπούς, την σπονδυλική στήλη, τους αγκώνες και την ποδοκνημική.

Στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ έχουμε εξοπλιστεί με το νέο εξελιγμένο τομογράφο AQUILION 16, της TOSHIBAπου είναι εφοδιασμένος με τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα που παρέχουν εικόνες υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας.

Μέσω του συγκεκριμένου μηχανήματος, η αξονική τομογραφία μυοσκελετικού συστήματος γίνεται εξέταση ρουτίνας με σημαντικά οφέλη από την λεπτομερή απεικόνιση και την ευκρίνεια των ιστών, των μυών και των τενόντων. Η εξαιρετική ταχύτητα του τομογράφου έχει ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του χρόνου της αξονικής, προς όφελος φυσικά του εξεταζομένου.

Η αξονική τομογραφία μυοσκελετικού συστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί την αξιολόγηση και διάγνωση σε:

  • – Τραυματισμούς
  • – Φλεγμονές
  • – Οιδήματα
  • – Αιμορραγίας των αρθρώσεων
  • – Λοιμώξεις
  • – Αρθρίτιδα
  • – Όγκους

 

Η διαγνωστική αυτή απεικονιστική μέθοδος του μυοσκελετικού συστήματος, δίνει στο θεράποντα ιατρό απαραίτητες πληροφορίες για μια αξιόπιστη διάγνωση και σωστή θεραπεία των διάφορων μυοσκελετικών  προβλημάτων.

Ταυτόχρονα, πέρα από τη διάγνωση, αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στην παρακολούθηση της εξέλιξης και της θεραπευτικής πορείας καθώς και της επεμβατικής θεραπείας όπου αυτή κριθεί απαραίτητη.

Δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από την αξονική τομογραφία του μυοσκελετικού συστήματος. Μόνο η λήψη του σκιαγραφικού υγρού μπορεί να προκαλέσει τοπικό αίσθημα ζέστης ή πρόσκαιρη φαγούρα.

Αποτελέσματα αξονικής τομογραφίας μυοσκελετικού συστήματος

Τα αποτελέσματα από την αξονική τομογραφία του μυοσκελετικού συστήματος σας, συνήθως χρειάζονται μια ημέρα για να επεξεργαστούν. Ο γιατρός σας θα προγραμματίσει ένα ραντεβού μαζί σας, για να συζητήσει τα αποτελέσματα της εξέτασης και να σας πει πώς να προχωρήσετε, ανάλογα με τα ευρήματα.

Έχουμε αναβαθμίσει τον χώρο εξέτασης τεχνολογικά και αισθητικά για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια των εξεταζόμενων. Με τον νέο τομογράφο έχουμε επιτύχει τη μείωση της ακτινοβολία κατά 40%.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητά σας.

Τα στοιχεία της σφραγίδας του θεράποντος ιατρού σας θα πρέπει να είναι ευκρινή.

Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ να μην  «εκτελείται μόνο από κρατικούς φορείς».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ έχει διάρκεια 1 μήνα.

Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα