Τεστ Κορονοϊού Covid-19 | Διαδικασία & κόστος εξέτασης
X
Logo
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Τεστ Covid-19 με μοριακή μέθοδο – ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ RAPID TEST ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ – Εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι του κορονοϊού (SARS – CoV – 2) IgG, IgM, IgA

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, πραγματοποιεί το τεστ ανίχνευσης του νέου κορονοϊού (COVID 19) με μοριακή μέθοδο (PCR).
Επίσης στο διαγνωστικό μας κέντρο πραγματοποιούμε RAPID TEST ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Το κόστος είναι 8€ και μπορείτε να έχετε τα Αποτελέσματα μέσα σε μία ώρα μέσω email.

Κατ’οίκον εξέταση

Από την ασφάλεια του σπιτιού σας, έμπειρο προσωπικό, με στολή μιας χρήσεως, έρχεται για τον δειγματολογικό έλεγχο μέσω ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος. Καλό θα είναι το δείγμα να λαμβάνεται εντός 3-4 ημερών από την έναρξη των συμπτωμάτων και ιδανικά το πρώτο 48ώρο. Για την συγκεκριμένη εξέταση απαιτείται ραντεβού.

Αποτελέσματα εντός 24ώρου.

Εξέταση στο διαγνωστικό μας κέντρο

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ διενεργεί εξετάσεις ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι του κορονοϊού (SARS – CoV – 2) IgG, IgM, IgA. Για εξετάσεις στο διαγνωστικό μας κέντρο δεν χρειάζεται ραντεβού, οι εξετάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7:30 το απόγευμα. Πρόκειται για εξέταση αίματος. Άτομα που έχουν συμπτώματα του ιού, καλό θα είναι υποβληθούν στον έλεγχο των αντισωμάτων μετά την 7η ημέρα από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Ο κάθε εξεταζόμενος, θα πρέπει απαραίτητα να προσέρχεται στο χώρο μας με μάσκα όπου θα συνεχίσει να την φορά και κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας. Αποτελέσματα δίνονται σε 2 εργάσιμες ημέρες και υπάρχει η δυνατότητα αποστολής αυτών ηλεκτρονικά (email). Δεν χρειάζεται νηστεία ή κάποια προετοιμασία για τις συγκεκριμένες εξετάσεις.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για ραντεβού και για περισσότερες πληροφορίες στα 21095306206226973315293.

Η Ιατρική Διάγνωση εξυπηρετεί όλη την Αθήνα. Είναι πολύ κοντά στις περιοχές Καλλιθέα, Μοσχάτο, Πετράλωνα, Ταύρος, Κουκάκι, Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητά σας.

Τα στοιχεία της σφραγίδας του θεράποντος ιατρού σας θα πρέπει να είναι ευκρινή.

Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ να μην  «εκτελείται μόνο από κρατικούς φορείς».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ έχει διάρκεια 1 μήνα.

Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα