Ανοσολογικές Εξετάσεις | Διενέργεια & είδη εξετάσων
X
Logo
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Ανοσολογικές Εξετάσεις
Στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΑΘΗΝΑ), στο ανοσολογικό τμήμα μας, με την βοήθεια του αυτόματου αναλυτή COBAS-6000 της ROCHE,  πραγματοποιούνται ανοσολογικές εξετάσεις που οδηγούν στον προσδιορισμό των παθολογικών μηχανισμών και λειτουργιών των νοσημάτων του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος.

Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί έναν αξιοσημείωτο μηχανισμό προσαρμογής, με τον οποίο προστατεύεται ο οργανισμός από διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς και από άλλες ασθένειες. Ο στόχος του ανοσοποιητικού συστήματος είναι να  προστατεύει τον οργανισμό από ασθένειες, εντοπίζοντας και σκοτώνοντας τα καρκινογόνα ή παθογόνα κύτταρα.

Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά και επαρκώς ή εάν η παθογονική επίθεση που δέχεται ο οργανισμός είναι αρκετά μεγάλη για να μπορέσει να καταπολεμηθεί, τότε ο οργανισμός θα αρρωσταίνει. Οι ανοσολογικές εξετάσεις εντοπίζουν και καθιστούν ανιχνεύσιμες τέτοιες πιθανές δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Η άρτια λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού μας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αποτροπή της εμφάνισης διαφόρων επικίνδυνων ασθενειών. Σε περίπτωση που παρατηρείται ανώμαλη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, εμφανίζονται ασθένειες όπως είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα, οι επικίνδυνες λοιμώξεις, οι διάφορες αλλεργίες, τα επικίνδυνα καρκινώματα,  το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης και άλλα. Οι τυπικές λοιμώξεις και οι λοιμώξεις ιδιαίτερα σημαντικής βαρύτητας είναι τα συχνότερα συμπτώματα της καταστολής του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΑΘΗΝΑ), διενεργούνται ανοσολογικές εξετάσεις όπως :

  1. Ανοσολογικές εξετάσεις για αντισώματα.
  2. Ανοσολογικές εξετάσεις για ηπατίτιδες.
  3. Ανοσολογικές εξετάσεις για ρευματοειδή αρθρίτιδα.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητά σας.

Τα στοιχεία της σφραγίδας του θεράποντος ιατρού σας θα πρέπει να είναι ευκρινή.

Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ να μην  «εκτελείται μόνο από κρατικούς φορείς».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ έχει διάρκεια 1 μήνα.

Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα