Ψηφιακό Κέντρο Μαστού | Υπερσύγχρονο κέντρο εξέτασης
X
Logo
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Κέντρο Ψηφιακής Μαστογραφίας
Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΑΘΗΝΑ), διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Ψηφιακής Μαστογραφίας, πλήρως ανακαινισμένο τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων όσο και σε επίπεδο διαμόρφωσης των χώρων της.

Στην Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας (Αθήνα), πιστεύουμε ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν την πιο προηγμένη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη, για να ανιχνεύσουν τον καρκίνο του μαστού πριν τα περισσότερα θεραπευτικά στάδια. Το κέντρο ψηφιακής σάρωσης για τη διαγνωστική μαστογραφία και το υπερηχογράφημα του μαστού, καθοδηγούνται από μια ομάδα έμπειρων ακτινολόγων.

Ο ιστός του μαστού εξετάζεται σε εικονικές «φέτες» ενός χιλιοστού, επιτρέποντας στους γιατρούς, να ανιχνεύουν πιθανούς καρκίνους που δεν παρατηρούνται χρησιμοποιώντας μόνο την παραδοσιακή  μαστογραφία. Αυτή η συναρπαστική νέα τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει ένα κρίσιμο πρώτο βήμα στην ανίχνευση του καρκίνου του μαστού.

Στο κέντρο μαστογραφίας της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΑΘΗΝΑ), ο νέος ψηφιακός μαστογράφος σε συνδυασμό με το νέο μηχάνημα υπερήχων, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα πέρα από υπερηχογραφήματα μαστών να πραγματοποιεί και ελαστογραφίες μαστών, εξασφαλίζουν την άριστη και έγκυρη ποιότητα των αποτελεσμάτων.

Η πρόσφατη ανακαίνιση των χώρων, έχει μοναδικό σκοπό, την καλαίσθητη εικόνα του διαγνωστικού κέντρου για ευχάριστη αναμονή για τη διενέργεια των εξετάσεών σας και για να προσφέρει ασφάλεια και στιγμές πραγματικής ηρεμίας.

Η εξέταση στο Κέντρο Μαστογραφίας  διαρκεί μόνο κάποια λίγα λεπτά και ολόκληρη η επίσκεψη δεν διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά. Είναι ασφαλής και προτείνεται και  για γυναίκες με εμφυτεύματα.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητά σας.

Τα στοιχεία της σφραγίδας του θεράποντος ιατρού σας θα πρέπει να είναι ευκρινή.

Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ να μην  «εκτελείται μόνο από κρατικούς φορείς».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ έχει διάρκεια 1 μήνα.

Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα