Τμήμα Οδοντιατρικής Ακτινολογίας - Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας
X
Logo
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Κέντρο Ψηφιακής Ακτινογραφίας Δοντιών
Το ακτινογραφικό κέντρο δοντιών της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΑΘΗΝΑ), επανδρώνεται πλέον από το νέο μηχάνημα ALPHA PLUS, της RAYSCAN, θυγατρική εταιρεία της SAMSUNG. Πρωτοποριακό μηχάνημα, με κύρια χαρακτηριστικά τη χαμηλή δόση ακτινοβολίας αλλά και τον ελάχιστο χρόνο διενέργειας των εξετάσεων. Προσαρμόζεται ώστε να εξυπηρετεί μικρά παιδιά, άτομα με κινητικά προβλήματα και νευρολογικές παθήσεις.

Οι ψηφιακές ακτινογραφίες δοντιών (πανοραμικές) κρίνονται απαραίτητες από τους ιατρούς, γιατί πολλές ασθένειες και βλάβες δεν μπορούν να εντοπισθούν παρά μόνο ακτινογραφικά. Με μία ακτινογραφία δοντιών ο κλινικός ιατρός μπορεί να εντοπίσει προβλήματα που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα ασθενείας. Έχει την ευχέρεια να διαπιστώσει παθολογικά ευρήματα κάτω από τα οστά και τα ούλα.

Οι ψηφιακές πανοραμικές ακτινογραφίες προλαμβάνουν παθήσεις του στόματος, δίνουν καλύτερες θεραπευτικές προγνώσεις και απαλλάσσουν τους ασθενείς από ξαφνικούς πόνους. Η έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων των δοντιών είναι το καλύτερο όπλο στα χέρια των ιατρών.

Στο διαγνωστικό μας κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΑΘΗΝΑ) , πραγματοποιούνται ψηφιακές πανοραμικές δοντιών και κεφαλομετρικές εξετάσεις καθώς επίσης και αξονικές τομογραφίες dental scan για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Σε έναν σύγχρονο και ευχάριστο χώρο, με τη συμβολή εξειδικευμένου προσωπικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΖΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητά σας.

Τα στοιχεία της σφραγίδας του θεράποντος ιατρού σας θα πρέπει να είναι ευκρινή.

Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ να μην  «εκτελείται μόνο από κρατικούς φορείς».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ έχει διάρκεια 1 μήνα.

Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα