Έλεγχος Εποχικής Γρίπης Έλεγχος Εποχικής Γρίπης - Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας
X
Logo
Έλεγχος Εποχικής Γρίπης
Έλεγχος Εποχικής Γρίπης
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Έλεγχος Εποχικής Γρίπης

Η γρίπη είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης και μεταδίδεται πολύ εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο.


Μπορεί να προκαλέσει από ήπια έως και πολύ σοβαρή νόσηση. Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι ξεπερνούν τη γρίπη χωρίς να παρουσιάσουν επιπλοκές, ορισμένοι όμως, όπως άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές από τη γρίπη. Στην Ελλάδα εποχικές εξάρσεις γρίπης εμφανίζονται κατά τους χειμερινούς μήνες (από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο).


Με συνεχή προσπάθεια για την περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών μας και παρακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής μας, προσθέσαμε μια ακόμα υπηρεσία παρέχοντας την δυνατότητα πραγματοποίησης της εξέτασης για την ανίχνευση του τύπου Α (στέλεχος Η1Ν1) & Β του ιού της γρίπης.


Η εξέταση απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους, ομάδες ατόμων υψηλού κινδύνου(άτομα με χρόνια νοσήματα), και έγκυες γυναίκες.


Η διαδικασία της εξέτασης είναι ανώδυνη με την λήψη ρινικού επιχρίσματος και πραγματοποιείται χωρίς ραντεβού καθημερινά απο 07:00 π.μ. έως και τη 13:00 μ.μ καθώς και στο απογευματινό ωράριο του μικροβιολογικού μας τμήματος από τις 16:00 μ.μ. έως τις 19:30 μ.μ. από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας, όπου σε 1 ώρα από τη λήψη του επιχρίσματος θα γνωρίζετε έγκυρα και αξιόπιστα εάν υπάρχει περίπτωση μόλυνσης από τον ιό της γρίπης .


Διαβάστε επίσης: Dental scan για εμφυτεύματα

Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα