Διαγνωστικό Διαγνωστικό - Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας
X
Logo
Διαγνωστικό
Διαγνωστικό
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Ιατρική πρόληψη
  • Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ, είναι μία από τις σύγχρονες μονάδες ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην περιοχή της Καλλιθέας.
  •   Στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ, πρωταρχικός μας σκοπός σε καθημερινή βάση, είναι η υπεύθυνη και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών τόσο στον κόσμο της Καλλιθέας αλλά και σε ευρύτερες περιοχές όπως Ν.Σμύρνη, Ταύρος, Μοσχάτο, Πετράλωνα, Κουκάκι, Ν. Κόσμος, Π. Φάληρο.
  •   Η σωστή οργάνωση, η υψηλή εξειδίκευση του ιατρικού προσωπικού, η συνεχής αναβάθμιση τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στη διαμόρφωση και διακόσμηση των χώρων μας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας.
  •   Η πρωτοποριακή παρουσία της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ καθώς και όλες οι ενέργειες που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας για ταχύτατη και έγκυρη εξυπηρέτηση, φροντίζοντας τους πελάτες μας, έχοντας πάντα σαν αρχή ότι οι υψηλής ποιότητας παροχές υγείας πρέπει να αναδεικνύουν το αληθινό ενδιαφέρον και τον απόλυτο σεβασμό για τον άνθρωπο.
Διαγνωστικό

Γιατί να μας εμπιστευτείτε
Νοιαζόμαστε για την υγεία σας

Διαγνωστικό

Η αποστολή μας & το όραμα μας

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της, παραμένει έμπρακτα δίπλα σε όλους τους ανθρώπους, με ευθύνη και άριστη ποιότητα αποτελεσμάτων.

Διαγνωστικό

Η φιλοσοφία μας

Το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο από τη ζωή σας για την πραγματοποιήση εξετάσεων και δώστε ζωή στα χρόνια σας.

Διαγνωστικό

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητά σας.

Τα στοιχεία της σφραγίδας του θεράποντος ιατρού σας θα πρέπει να είναι ευκρινή.

Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ να μην  «εκτελείται μόνο από κρατικούς φορείς».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ έχει διάρκεια 1 μήνα.

Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα