Αρχική Αρχεία - Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας
X
Logo
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού

 

Η Ιατρική Πρόληψη με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει ότι συμμετέχει στην εκστρατεία κοινωνικής υποστήριξης του ΟΑΕΔ ειδικές τιμές στους ανέργους.

Το Διαγνωστικό κέντρο θα παρέχει στους ανέργους που ενδιαφέρονται να κάνουν οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους, τιμές κρατικού τιμολογίου για όλες τις εξετάσεις που κοστολογούνται μέσω του Προεδρικού διατάγματος.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κεντρική γραμματεία μας.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κεντρική γραμματεία μας στο 210 9530620 & 210 9530622 ή στείλτε μας μήνυμα εδώ

 

Η προσφορά μας ισχύει  στις μεμονωμένες διαγνωστικές εξετάσεις, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε στιγμή τα μέλη της ΕΛ.Ο.ΔΙ παρέχουμε Τιμές Κρατικού Τιμολογίου (π.χ Γενική αίματος : 2,88 €, Σάκχαρο : 2,26 €).

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι οι παραπάνω παροχές ισχύουν και για τους συγγενείς 1ου βαθμού (γονείς, τέκνα και σύζυγοι) των κατόχων της κάρτας Διαβήτη με προσωπική τους χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κεντρική γραμματεία μας στο 210 9530620 & 210 9530622 ή στείλτε μας μήνυμα εδώ

 

Στην Ιατρική Πρόληψη έχουμε εξελίξει την υπηρεσία Αιμοληψιών κατ’ Οίκον σε μία ταχύτατη και αξιόπιστη εξεταστική διαδικασία, μέσω της οποίας μπορούν να εξυπηρετηθούν:

  • ηλικιωμένοι
  • παιδιά
  • συνάνθρωποι μας με μόνιμα ή πρόσκαιρα κινητικά προβλήματα και
  • άνθρωποι με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Διαδικασία αιμοληψίας

 
Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας θα χρειαστεί απλά να μας καλέσετε στο 210 9530620 ή στο 210 9530622 για να κλείσετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού για την κατ’ οίκον αιμοληψία. Οι εξωτερικές αιμοληψίες μπορούν να γίνουν και στο γραφείο που εργάζεστε ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε. Τηλεφωνικά θα ενημερωθείτε και αν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν την εξέταση. Συνήθως σε μία με δύο μέρες πραγματοποιείται η αιμοληψία. Έμπειρος αιμολήπτης έρχεται και διενεργεί την αιμοληψία για οποιαδήποτε μικροβιολογική εξέταση χρειάζεστε.

Αιμοληψίες κατ Οίκον στην Ιατρική Πρόληψη

 
Το διαγνωστικό μας κέντρο συνεργάζεται με τον ΕΟΠΠΥ. Πραγματοποιεί αιμοληψίες και εξετάσεις με τη χρήση παραπεμπτικού σημειώματος από τον γιατρό σας.

Υπάρχει η δυνατότητα ομαδικών αιμοληψιών ατόμων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Οι υλικοτεχνικές υποδομές, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και οι αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας του διαγνωστικού μας κέντρου, σας εξασφαλίζουν:

  • Ταχύτατη εξυπηρέτηση
  • Αξιόπιστα αποτελέσματα
  • Έγκυρες διαγνώσεις
  • Ψηφιακή διαχείριση του ιστορικού σας
  • Συμβουλευτική υποστήριξη
Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα