Ανακαίνιση των χώρων μας με εμπειρία και γνώση από την INNOVO COSTRUCTIONS Ανακαίνιση των χώρων μας με εμπειρία και γνώση από την INNOVO COSTRUCTIONS - Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας
X
Logo
Ανακαίνιση των χώρων μας με εμπειρία και γνώση από την INNOVO COSTRUCTIONS
Ανακαίνιση των χώρων μας με εμπειρία και γνώση από την INNOVO COSTRUCTIONS
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Ανακαίνιση των χώρων μας με εμπειρία και γνώση από την INNOVO COSTRUCTIONS

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ, είναι ένα διαγνωστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής. Μια περιοχή κέντρο απόκεντρο για την Αθήνα, κάνοντας την πρόσβαση των επισκεπτών, ιδιαίτερα εύκολη, καθώς υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες θέσεις parking, αλλά και είναι κοντά σε πολλά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ, δεν είναι ένα απλό διαγνωστικό κέντρο. Αντιθέτως πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο, ιδιαίτερου ιατρικού ενδιαφέροντος, το οποίο προσφέρει έγκυρα και αξιόπιστα αποτελέσματα, καθώς διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.


Έχει στο δυναμικό του, μέσα όπως ψηφιακό κέντρο μαστού, τμήμα αξονικού τομογράφου και ψηφιακό ακτινολογικό τμήμα.


Το βαρύ πυροβολικό, όμως, είναι το ολοκαίνουριο και καινοτόμο στην κατηγορία του Dental Scan για εμφυτεύματα. Όλα αυτά στο σύνολό τους, συνθέτουν μια συστάδα από πρωτοποριακά μηχανήματα, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των γιατρών και τις εντυπώσεις των ασθενών.


Όχι τυχαία, αφού τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι, η αξιοπιστία, η χαμηλή δόση ακτινοβολίας, η ταχύτητα και όλα αυτά, σε συνάφεια με τις πλέον ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς. Τα προαναφερθέντα, στοιχειοθετούν έναν συνδυασμό, που μόνο απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει, ακόμα και από τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Ένα τέτοιο διαγνωστικό κέντρο, εξέχουσας αξίας για τα ελληνικά δεδομένα, δεν θα μπορούσε να μην δώσει μεγάλη σημασία στους χώρους του. Ένας προσεγμένος χώρος, αποτελεί ισχυρό κίνητρο, για την προσέλευση των πελατών, αλλά και για τη διαμόρφωση της άποψης που θα έχουν για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.


Στην  ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ τέθηκε ως στόχος, να γίνει μια ανακαίνιση ιατρικού κέντρου, που να είναι ισάξια με την αίγλη και το κύρος της εταιρείας. Η αναζήτηση ήταν μεγάλη και μακροχρόνια, καθώς θέλαμε ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να βρούμε. Είχαμε μια εικόνα στο μυαλό μας και θέλαμε να γίνει ακριβώς έτσι. Είμαστε τελειομανείς με τη δουλειά μας και, φυσικά, δεν θα αφήναμε τις εγκαταστάσεις μας στο έλεος του κάθε ανειδίκευτου.


Οι προτάσεις των κατασκευαστικών που πλησιάσαμε, δεν ανταποκρινόντουσαν στις προσδοκίες και στο όραμά μας. Κάπου εκεί συναντήσαμε την  ΙΝΝOVO CONSTRUCTIONS.  Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι μόνο τα δεδομένα της ΙΝΝOVO CONSTRUCTIONS, συμφωνούσαν πλήρως με τα δικά μας κριτήρια.


Με καινοτόμες προτάσεις, με παρουσιάσεις ψηφιακών μέσων και με συνεχή ενημέρωση και συζήτηση, ήμασταν πλέον σίγουροι, ότι μόνο η φιλοσοφία και η στρατηγική της  ΙΝΝOVO CONSTRUCTIONS, συνάδει πλήρως με τις δικές μας απαιτήσεις.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών, διαπιστώσαμε πώς αυτή η κατασκευαστική, διαθέτει αξιοπιστία, όσον αφορά στην τήρηση των συμφωνιών και των προθεσμιών, ταχύτητα και εγγυημένη εχεμύθεια. Με όλα αυτά τα συστατικά, η επιτυχία μόνο δεδομένη θα μπορούσε να είναι. Η κατασκευή διαγνωστικού κέντρου, είχε ολοκληρωθεί στην ώρα της, με οικονομική κατάληξη και ακριβώς όπως τη θέλαμε.


Η ΙΝΝOVO CONSTRUCTIONS, μας παρέδωσε έναν χώρο, με περισσή καλαισθησία και εκλεπτυσμένο  γούστο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα εξεζητημένα Ευρωπαϊκά κέντρα διάγνωσης και ιατρική πρόληψης.


Αλλά το σημαντικότερο που μας παρείχε, είναι η δυνατότητα να προσφέρουμε χαλάρωση και ηρεμία στους νέους χώρους για ευχάριστη αναμονή του ασθενή. Αυτό από μόνο του, αποτελεί τον πρωταρχικό παράγοντα, για να επιλέξει κάποιος εμάς. Όταν ένας άνθρωπος, πάει για εξετάσεις, το κύριο συναίσθημα, είναι το άγχος. Όταν μπορείς να τον βοηθήσεις να το αποβάλλει, θα το εκτιμήσει δεόντως.

Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα