Αυτόματος αιματολογικός αναλυτής XT-2000I της Sysmex Αυτόματος αιματολογικός αναλυτής XT-2000I της Sysmex - Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας
X
Logo
Αυτόματος αιματολογικός αναλυτής XT-2000I της Sysmex
Αυτόματος αιματολογικός αναλυτής XT-2000I της Sysmex
Tηλεφωνήστε μας για ραντεβού
Αυτόματος αιματολογικός αναλυτής XT-2000I της Sysmex
Το διαγνωστικό κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ έχει εξοπλίσει το μικροβιολογικό της κέντρο με το σύγχρονο αυτόματο αναλυτή XT-2000I της Sysmex. Ο αιματολογικός αναλυτής είναι υπερσύγχρονης τεχνολογίας και διαθέτει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για τη διενέργεια πλήρων αιματολογικών εξετάσεων, όπως επίσης και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον αρτιότερο χειρισμό του. Ένα σημαντικό εργαλείο για τον γιατρό για την σωστότερη διάγνωση και  ερμηνεία των εξετάσεων. Ο αναλυτής XT-2000I της Sysmex, έχει δυνατότητες ανάλυσης των έμορφων στοιχείων του αίματος σε απόλυτο αριθμό και ποσοστό σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς ιατρικές απαιτήσεις. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του XT-2000I της Sysmex είναι:
  • Η αρχή λειτουργίας του αναλυτή στηρίζεται σε πρότυπους και διεθνώς αναγνωρισμένους  τρόπους αναγνώρισης των κυττάρων χωρίς να υφίστανται αλλοιώσεις στον όγκο ή στο  σχήμα τους.
  • Ο αναλυτής μετράει τα κύτταρα ενώ αυτά βρίσκονται σε φυσιολογικές συνθήκες και δεν  επιδρά πάνω τους, με κίνδυνο να αλλάξει το σχήμα ή το μέγεθος τους.. Παρέχει δηλαδή αποτελέσματα που προκύπτουν από πραγματικά στοιχεία.
  • Η μέθοδος ανάλυσης των κυττάρων μας εγγυάται τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων ακόμα και 48 ώρες μετά την διενέργεια της αιμοληψίας.
  • Με τη χρήση του συστήματος Laser το οποίο διαθέτει ο αιματολογικός αναλυτής αναλυτής XT-2000I, καθιστά εφικτή τη δυνατότητα να μας δίνει πληροφορίες για το πλήθος των κοκκίων του κυτταροπλάσματος.
  • Ο αιματολογικός αναλυτής SYSMEX XΤ-2000i είναι ολικού αίματος και η ποσότητα που απαιτείται  για μια ολική ανάλυση αίματος είναι 85 ml.
  • Έχει επίσης την ικανότητα να διενεργεί πλήρη ανάλυση του τριχοειδικού του αίματος από δείγματα παιδιών και δείγματα από βρέφη  και ενήλικες με φλέβες δυσεύρετες λόγω χημειοθεραπειών ή παχυσαρκίας. Η ποσότητα που χρειάζεται για αυτές τις αναλύσεις αίματος είναι 40 ml.
Στείλτε μας emailΚαλέστε μας τώρα